Tuesday, December 21, 2021

Kristityt seurustelevat muiden kuin kristittyjen kanssa

Kristityt seurustelevat muiden kuin kristittyjen kanssa



Yksi liha Tämän artikkelin aiempi versio ilmestyi osoitteessa truelovedates. Mutta olitpa samaa mieltä Davidin kanssa tai et, mielestäni kumppanin valinta treffeillä ja kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa tulee silti syvempään kysymykseen. Tai mitä yhteyttä valolla voi olla pimeyden kanssa? Pyydämme sukupuolta ja ikää määrittääksemme sinulle sopivan mentorin. Tiedätkö vastauksen? Mitä Raamattu sanoo valekristityistä?





Henkinen yhteys



Seurustelu ei-uskovan kanssa voi haitata suhdettasi Kristukseen, kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa. Opi muiden, kuten Simsonin ja Salomonin, virheistä. Odota kristittyä. Sillä mitä tekee vanhurskaus kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa pahuudella on yhteistä?


Tai mitä yhteyttä valolla voi olla pimeyden kanssa? Mikä harmonia onkaan Kristuksen ja Belialin välillä? Tai mitä tekee kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa uskovalla on yhteistä ei-uskovan kanssa?


Mooseksen kirja Älä mene naimisiin heidän kanssaan. Älä anna tyttäriäsi heidän pojilleen äläkä ota heidän tyttäriään pojillesi. Malakia ei ole sitä, jonka Jumala loi sinut? Sinä kuulut hänelle ruumiissasi ja hengessäsi. Ja mitä se ainoa Jumala etsii? Jumalallinen jälkeläinen. Ole siis varuillasi, äläkä ole uskoton nuoruuden vaimollesi. Mutta jos hänen miehensä kuolee, hän voi vapaasti mennä naimisiin kenen tahansa kanssa, mutta hänen on kuuluttava Herralle. Älä edes syö tällaisten ihmisten kanssa.


Esra Kunnioita nyt Herraa, esi-isi Jumalaa, ja tee hänen tahtonsa, kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa. Erotukaa ympärillänne olevista kansoista ja ulkomaalaisista vaimoistanne. Sananlaskut tai opit olemaan heidän kaltaisiaan ja vaarannat sielusi, kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa. Mooseksen kirja: Älä kynnä härän ja aasin kanssa yhdessä ikeessä. Sananlaskut: Kävele viisaiden kanssa ja tule viisaaksi, sillä tyhmien seuralainen kärsii vahinkoa.


Et ole omasi, sillä sinut ostettiin hinnalla. Ylistä siis Jumalaa ruumiissasi, kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa. Matteus Ja sanoi: Sentähden mies jättää isänsä ja äidin ja liittyy vaimoonsa; ja he kaksi ovat yhtä lihaa?


Sananlaskut Armo on petollinen, ja kauneus on turhaa, mutta nainen sitä kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa Herra, häntä ylistetään. Vaikka ulkoisesti tuhlaammekin, sisäisesti kuitenkin uudistumme päivä päivältä.


Roomalaisille Älkääkä mukautuko tämän maailman mukaan, vaan muuttukaa sen kautta kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa mielenne uudistamiseksi, jotta voisitte tutkia, mikä on se hyvä ja otollinen ja täydellinen Jumalan tahto. Siksi jokaisesta, joka päättää olla maailman ystävä, tulee Jumalan vihollinen. Sananlaskut Hullujen tie näyttää heistä oikealta, mutta viisaat kuuntelevat neuvoja.


Mitä Raamattu sanoo Jumalaan luottamisesta? Mitä Raamattu sanoo pelosta? Mitä Raamattu sanoo anteeksiantamisesta? Mitä Raamattu sanoo valekristityistä? Mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuudesta? Onko marihuanan tupakointi syntiä? Seuraavaksi: Raamatun jakeita kiusauksesta. Tietosuojakäytäntö. Miksi Jumalan pitäisi päästää sinut taivaaseen? Tiedätkö vastauksen? Oletko varma pelastuksestasi? Treffit ei-uskoville Fritz Chery 4. joulukuuta, Raamatun jakeet Noin 0 kommenttia. Anna Jumalan muuttaa heidän sydämensä, ennen kuin yrität aloittaa suhteen heidän kanssaan.


Huono seura Kunnioita Jumalaa ruumiillasi Yksi liha Kauneus on ohikiitävää Muistutukset Raamatun esimerkki Tarvitset tämän postilaatikkoosi tänään! Rekisteröidy tänään ja vastaanota rohkaisua, päivityksiä, kristityt seurustelevat ei-kristityjen kanssa, apua ja enemmän suoraan sähköpostiisi. Aiheeseen liittyvät aiheet: Epätasa-arvoinen ikeet huonojen suhteiden lainaukset on syntiä?


Sinkkuna oleminen Lainaukset Siirtyminen lainauksiin Ystävä tai vihollinen Raamatun jakeita treffeistä ja ihmissuhteista Hedelmän kantaminen Rakkaus on lainauksia Rakkaus on kun lainaukset 8 arvokasta ominaisuutta, joita kannattaa etsiä jumalisesta aviomiehestä Epäjumalanpalvelus.


Suositut viestit 20 syytä, miksi Jumala sallii koettelemuksia elämässäsi 22 rohkaisevaa jaetta huonolle päivälle Mitä Raamattu sanoo Jumalan rakkaudesta? Edellinen: Muistot Seuraava: Raamatun jakeita kiusauksesta.





ilmaiset treffisivustot ukrainalaisille naisille



Sananlaskut Armo on petollinen ja kauneus turhaa; mutta vaimo, joka pelkää Herraa, on ylistetty. Vaikka ulkoisesti tuhlaammekin, sisäisesti kuitenkin uudistumme päivä päivältä.


Roomalaisille Älkääkä mukautuko tämän maailman mukaisiksi, vaan muuttukaa mielenne uudistumisen kautta, jotta voisitte tutkia, mikä on se hyvä, otollinen ja täydellinen Jumalan tahto. Siksi jokaisesta, joka päättää olla maailman ystävä, tulee Jumalan vihollinen. Sananlaskut Hullujen tie näyttää heistä oikealta, mutta viisaat kuuntelevat neuvoja. Mitä Raamattu sanoo Jumalaan luottamisesta? Mitä Raamattu sanoo pelosta? Mitä Raamattu sanoo anteeksiantamisesta? Mitä Raamattu sanoo valekristityistä?


Mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuudesta? Onko marihuanan tupakointi syntiä? Seuraavaksi: Raamatun jakeita kiusauksesta. Tietosuojakäytäntö. Miksi Jumalan pitäisi päästää sinut taivaaseen? Tiedätkö vastauksen? Oletko varma pelastuksestasi? Treffit ei-uskoville Fritz Chery 4. joulukuuta, Raamatun jakeet Noin 0 kommenttia.


Anna Jumalan muuttaa heidän sydämensä, ennen kuin yrität aloittaa suhteen heidän kanssaan. Huono seura Kunnioita Jumalaa ruumiillasi Yksi liha Kauneus on ohikiitävää Muistutukset Raamatun esimerkki Tarvitset tämän postilaatikkoosi tänään! Rekisteröidy tänään ja vastaanota rohkaisuja, päivityksiä, apua ja muuta suoraan postilaatikkoosi. Aiheeseen liittyvät aiheet: Epätasa-arvoinen ikeet huonojen suhteiden lainaukset on syntiä?


Raamattu puhuu kuitenkin paljon toisesta läheisestä romanttisesta suhteesta, nimittäin avioliitosta ja avioliitosta ei-uskovien kanssa.


Hän esimerkiksi korostaa sitä tosiasiaa, että Jumala rakastaa ei-kristityjä ja arvostaa avioliittoa, vaikka kristitty menee naimisiin ei-kristityn kanssa. Vaikka hänen artikkelinsa on mielenkiintoinen, väitän, että hänen päätelmänsä on jättänyt huomiotta joitakin keskeisiä kohtia. Kaksi tärkeintä, jotka haluan korostaa, ovat:. Daavid on oikeassa sanoessaan, että Paavali on pastoraalinen, kun uskovat ja ei-uskovat ovat naimisissa. Old Testament Understanding Daavid väittää myös, että Vanhassa testamentissa ei ollut sääntöä mennä naimisiin ei-uskovan kanssa.


Suurin osa hänen esimerkeistään ovat kuitenkin Raamatun ensimmäiset kuusi kirjaa, joista voit väittää, että ne ovat tulleet ennen kuin uskontojen välisestä avioliitosta oli kehittynyt ymmärrys.


Tämän pisteen jälkeen voit jopa väittää, että oli olemassa kulttuurinen oletus, että menet naimisiin oman uskontosi puitteissa. Mutta oletko samaa mieltä Davidin kanssa vai et, uskon, että kumppanin valinta deittailussa ja avioliitossa on edelleen syvällisempi kysymys. Luulen, että Jeesus osoittaa meille selvästi, että Jumala todella haluaa meidän menevän sääntöjä ja lakeja syvemmälle, kun on kyse siitä, kuinka elämme Hänelle. Myös ihmissuhteiden saralla.


Haluatko sellaisen, jossa voit rukoilla yhdessä? Haluatko sellaisen, jossa te molemmat kannustatte toisianne tekemään Jumalasta elämäsi ja valintojesi keskuksen? Haluatko sellaisen, jossa tuette toisianne? Haluatko seurustella jonkun kanssa, jolla on samat arvot?? Haluatko seurustella jonkun kanssa, joka käy samassa kirkossa??


Mutta sen perusteella, mitä tiedät itsestäsi ja heistä, voitteko yhdessä rakentaa sellaisen suhteen, jota kaipaat? Lue Päivämäärä, naimisiin, Vältä? Se tulee pohtimaan, mitkä prioriteettimme todella ovat. Mitkä ovat tärkeitä asioita elämässämme? Mitä arvostamme eniten? André Adefope on Naked Truth Projectin ihmissuhteiden kehittämisen johtaja, The Dating Dilemman toinen kirjoittaja ja valvoo Naked Truth Relationships -projektia.

No comments:

Post a Comment